Tangerine

- Monarh al regatului (Shingeki no Kyojin) -

Echipa Anime Kage

Cum te-ai descrie?

Nu știu prea bine cum m-aș descrie, mai bine zis nu mă pricep să fac asemenea lucruri și în general nu îmi place să vorbesc despre mine, plus că dacă stau să mă gândesc, nu cred că ar interesa pe cineva. Dacă ar fi să mă asemăn cu vreun personaj, cel mai bun exemplu este la poza mea de profil, Megumi Fushiguro.


Dar dacă tot am început și n-ai altceva mai bun de făcut... Deși ar dura mult să găsesc cuvintele adecvate, voi încerca totuși...

M-aș descrie ca fiind o persoană serioasă, liniștită și tăcută, dar totodată foarte vorbăreață în propria-mi minte, deoarece sunt învălmășită și tulburată de mii de gânduri. Am o minte foarte analitică și gândesc după algoritmul meu propriu din mai multe perspective. Chiar dacă îmi place să desfac firul în patru și încerc să iau cele mai bune decizii, nu înseamnă că reușesc întotdeauna. Mă simt bine în singurătate, prefer să lucrez așa și în felul ăsta îmi reîncarc bateriile. Cu toate astea, sunt mereu în căutarea unui ideal, fie că e vorba despre persoane, fie că e vorba despre ce îmi propun să fac. Știu ce mă va face fericită pe termen lung. Nu forțez pe nimeni să stea lângă mine și mă bucur de propria-mi companie. Încerc să găsesc o urmă de bunătate în orice lucru rău și încerc să gândesc din perspectiva persoanei de lângă mine ca să nu judec fără să înțeleg intenția sau alegerile ei. Iubesc complexitatea, arta și discuțiile interesante. Sunt o persoană introvertă care adoră compania unei persoane extroverte dacă are ceva de spus. Îmi place să ascult oamenii. Nu mă consider o persoană interesantă și mi se par jenante multe lucruri, îmi fac prea multe griji, sunt timidă și stingheră. Deși îmi place singurătatea, să fiu cu capul în nori și să mă retrag în lumea mea, imi plac și companiile interesante, pentru că atunci îmi dezvălui o altă latură, mai confortabilă și nereținută. Am propriile principii și dacă îmi sunt batjocorite, oricât de reținută și neconflictuală aș fi, vei declanșa grenada. Sunt o persoană empatică, blândă și sensibilă, dar am o latură răutăcioasă. Tind să țin în mine ca mai apoi să explodez.


Și acum pentru curioși și nerăbdători:

  • De ce întârzii cu episoadele?

Dacă întârzii cu episoadele înseamnă că am un motiv bine întemeiat, cum ar fi facultatea sau starea de sănătate, care sunt prioritare.

  • Vai Tangerine, cum poți să traduci asemenea serie plictisitoare? Vai ce plictisitor, vai ce nașpa, vai, vai, vai ce tragedie-

 Iar acum în legătură cu comentariile negative și pline de răutate. În general încerc să aduc serii noi, pe diverse teme chiar dacă nu sunt pe placul așteptărilor voastre. În loc să-ți verși frustrările în legătură cu seriile pe care le traduc, mai bine pleci. Ignoră. Nu te uita. Simplu. Pentru sănătatea celor care au impresia că li se cuvine totul și porunca lor e literă de lege, evitați să vă pierdeți timpul cu asemenea prostii și răutăți, pentru că nu aș vrea să faceți bășici la degete sau să vă scurtcircuitați vreun neuron. Nu-ți place seria sau episodul? Nu te uita. Sunt atâtea serii faine, de ce te obosești cu ceva ce nu-ți place?


Atât am avut de zis și nu-mi pare rău că te-am plictisit. Până la urmă a fost alegerea ta să citești cârnățăraia asta. Dacă vrei să vorbim mă găsești mai jos sau pe discord.


It's not all bad. Heightened self-consciousness, apartness, an inability to join in, physical shame and self-loathing—they are not all bad. Those devils have been my angels.discord: Tangerine#3185

Tangerine
22 / F / București
Membru din 02 iulie 2020

Lasă un comentariu!

Dacă nu lași comentarii relevante, îți vor fi șterse și vei pierde puncte.

Mulţumiri: (la ora )

Membri care au mulţumit:

Fani anonimi:

Nu sunt comentarii. Nu vrei să fii tu primul?

Comentarii:

- # - comentariu neaprobat
voturi
Episoade anunţate
14 aprilie, 08:29
Anunţat de
14 aprilie, 14:00
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
27
25
24

Encoding
83
20
17

Editare
7
2

Verificare
90
24
23

Hall of fame
Loading...
Page generated in 0,1455 seconds.